Loop je tegen essentiële vragen aan?

Loop je tegen essentiële vragen aan?

Laten we Samen Op Lopen

Laten we Samen Op Lopen

Op zoek naar een coach in Huissen

Welkom bij Coachingspraktijk Samen Op Lopen. Mijn naam is Karin Ellen Kraaijenzank en in mijn praktijk werk ik met jongeren en volwassenen. Ik coach mensen die tegen problemen aanlopen of essentiële vragen hebben waar ze zelf niet uitkomen. En ik coach mensen die af en toe even behoefte hebben om te sparren over levensvragen of die een klankbord nodig hebben voor wat hen bezig houdt. Ik heb mijn praktijkruimte in Arnhem, niet ver van Huissen.

Tijdens mijn coaching van jou loop ik een tijd met je op, oftewel we gaan samen op zoek naar waar het om draait.
We onderzoeken wat er speelt en als coach reik ik je handvatten aan om het doel dat je gesteld hebt te helpen realiseren.
Jij bent meester over je eigen proces. Ik geloof dat mensen in de juiste context en met de wil om te veranderen oud zeer kunnen opruimen om de weg vrij te maken voor wie je als persoon in diepste wezen bent of wilt zijn. Heb jij daar behoefte aan, dan loop ik in dat proces zolang jij dat wilt een tijd met je op.

Naast mijn werk als coach ben ik ook inzetbaar als trainer en ben ik geregistreerd IEMT-Practitioner. IEMT is een therapie waarbij de ogen vingerbewegingen volgen om zo nieuwe verbindingen in de hersenen te leggen, waardoor ongewenste en negatieve emoties verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om eens kennis te maken!

Waar ik je bij kan ondersteunen

Levensvragen

Loop je met grote vragen over het leven of juist een kleinere alledaagse vraag?

Burnout-klachten

Op zoek naar energie om weer met plezier te leven en te werken?

Coaching jongeren

Faalangst, of kun je je dagelijks leven niet goed ordenen?

HSP coaching

Ben je hooggevoelig en wil je daarmee leren omgaan?

IEMT (Integral Eye Movement Therapy)

Doorbreek blokkades of belemmeringen en werk verder aan je persoonlijke groei.

Trainingen

Aanbod aan diverse trainingen die zowel individueel als in groepsverband kunnen plaatsvinden.

Wat anderen over mij zeggen

“In moeilijke tijden heeft Karin Ellen mij geholpen verder te komen en ik hoop nog veel van en met haar te kunnen leren.”

Marlies, Dyslexiecoach

Wil je eens kennismaken?

Een goede klik is misschien nog wel het allerbelangrijkst in een coachingstraject.

Heb je interesse om eens kennis te maken? Neem gerust contact met mij op om samen te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Zo kun jij kijken of er een klik is. Het verplicht je tot niets!