Aan de slag met jouw

Aan de slag met jouw

Burn-out klachten

Burn-out klachten

Stress en Burn-out klachten

Burn-out betekent opgebrand zijn. Je hebt te veel hooi op je vork genomen waardoor je geen energie meer hebt. Dit kan werk-gerelateerd zijn, of je hebt een druk gezinsleven en moet steeds teveel ballen in de lucht houden. Of je moet naast al je werkzaamheden een ziek familielid verzorgen. Je bent (ongemerkt) over je grenzen heen gegaan en kan niet meer.

Dan is het tijd om pas op de plaats te maken.

Maar dat is lastig, want je moet toch flink zijn en doorgaan?

Of je denkt: Wat zullen anderen wel niet van mij vinden?

Het is handiger is om jezelf serieus te nemen, en om hulp te vragen bij het zoeken naar de oorzaken van je stress of burn-out klachten. Je kunt leren hoe je  beter met jezelf om kan gaan. Je kan leren oude gewoontes overboord te gooien en er nieuwe voor in de plaats zetten. Zodat je weer de juiste balans vindt in je leven tussen verplichtingen en wat jij belangrijk vindt.

Heb je het gevoel dat jouw batterij steeds sneller leegloopt? Merk je wellicht dat je af en toe concentratieproblemen hebt, zaken vergeet of meer fouten maakt? En dat terwijl je je zo verantwoordelijk voelt om alles goed te doen?

Je weet dat het anders moet, maar het is niet eenvoudig om zelf je oude gewoontes overboord te gooien. Daar wil ik je graag bij coachen. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.