Investeren in jezelf

Investeren in jezelf

Tarieven

Tarieven coaching

Een coachingstraject start met een eerste intake. In dit gesprek, waar we ongeveer 60 minuten voor uittrekken, breng ik jouw coachingsbehoefte in kaart. Het tarief voor de intake is €50,00.

Het tarief voor vervolggesprekken is €95,00 per uur. Voor particulieren zijn de tarieven inclusief BTW, voor zakelijke klanten is het exclusief BTW. Een sessie duurt doorgaans een uur tot anderhalf uur en de meeste coachingstrajecten nemen 3 tot 6 sessies in beslag.

Voor studenten is reductie na overleg eventueel mogelijk.

Tarieven training

De tarieven voor de diverse trainingen zijn afhankelijk van groepsgrootte en klantvraag. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie hierover.

Vergoeding

Werkgever
Steeds vaker denken werkgevers mee in de vergoeding van (een deel van) een coachingstraject. Zeker als jouw klachten direct invloed hebben op het presteren op je werk, kan het voor een werkgever een verstandige investering zijn om bij te dragen in de kosten. Langdurige uitval of een burn-out kan met coaching voorkomen worden.
Daarnaast heb je mogelijk een jaarlijks opleidingsbudget die je aan kunt wenden voor coaching. Het is daarom verstandig om hierover met je werkgever in gesprek te gaan, eventueel in combinatie met de arbo-dienst.

Zorgverzekering
De meeste zorgverzekeringen vergoeden geen coachingstrajecten. Het is wel raadzaam om bij je zorgverzekeraar hiernaar te informeren. Afhankelijk van jouw klachten of situatie kan een verzekeraar uit coulance toch een deel van een traject vergoeden.

Heb je ook behoefte aan coaching?

Neem contact met mij op om vrijblijvend te bespreken wat ik voor je kan betekenen.